More

  Tot ce trebuie sa stii despre ferestrele Salamander

  Salamander este unul dintre cei mai importanti producatori de ferestre si usi. Produsele reprezinta peste 30 de ani de experienta in tehnologia de prelucrare a materialelor plastice. O garantie pentru calitatea si autenticitatea expertizei germane este faptul, ca Salamander isi fabrica produsele in Germania, orasul Turkheim (langa München). 

  In 1960 a fost demarata activitatea in domeniul echipamentelor din PVC. In 1973 a fost demarata productia si distributia de profile din PVC pentru ferestre si usi. In 1997 au fost realizate primele vanzari in Bulgaria ale sistemului de profile Universal.

  Astfel, persoanele care opteaza pentru tamplarie Salamander trebuie sa stie ca vor beneficia de toate avantajele pe care o persoana si le doreste in ziua de azi de la o fereastra. Care sunt aceste avantaje?

  Izolatie termica excelenta

  De la К 1,7W/m2 pana la К1,0W/m2 – coeficientul de tranzitie termica determina capacitatea tamplariei de a transmite caldura sau valoarea pierderilor termice – un lucru, de care depind in mare masura facturile noastre pentru incalzire. Cu cat acest coeficient este mai mic, cu atat mai mici vor fi pierderile noastre de caldura prin fereastra.

  Izolatie acustica

  Prin valorile de la 34 la 47 dB, profilele SALAMANDER asigura liniste si tihna in casa. In functie de unitatea de geam utilizata, reducerea zgomotului variaza in ansamblu de la 30 la 40 dB.

  Rezistenta la intemperii

  Marca SALAMANDER garanteaza durabilitatea profilelor, promitandu-va ca acestea isi vor pastra integritatea si functionalitatea. Rezistente la razele soarelui, acestea isi vor pastra aspectul stralucitor si suprafata neteda, indiferent de conditiile meteorologice.

  Caracteristicile ferestrelor Salamander

  -Au o culoare alba stralucitoare si o suprafata neteda si stralucitoare

  – Au un design modern si un aspect estetic excelent

  -Ofera un sentiment de confort si comoditate

  – Ofera un nivel ridicat de izolare termica si fonica

  – Au o durata de viata exceptional de lunga (peste 60 de ani)

  – Fitingurile prezinta proprietati antiefractie

  – Puteti alege dintre 1600 de tipuri de culori si 19 imitatii standard de lemn

   -Sunt usor de curatat si de intretinut

  – Poseda un nivel ridicat de rezistenta la conditiile atmosferice

  Aceste proprietati se datoreaza materialelor din care sunt realizate profilele conform retetelor SALAMANDER. In plus, acestea poseda o capacitate de reciclare de 100 %, contribuind astfel la obtinerea unui echilibru ecologic excelent.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare