More

  Aparat dentar Spark: ce este? Care sunt beneficiile pe care le poate aduce? Iata ce spun informatiile de specialitate!

  Pentru majoritatea oamenilor, obtinerea unui zambet cat mai frumos din punct de vedere estetic reprezinta un aspect extrem de important. In acest sens, tehnologia a ajuns sa evolueze de la an la an, in domeniul stomatologic facandu-si aparitia numeroase inovatii care pot sa contribuie semnificativ la sanatatea dentara. Un exemplu concret, in acest caz, il reprezinta asa-numitul aparat dentar Spark, acesta putand fi utilizat pentru indreptarea dintilor de orice tip. Asadar, pentru a ajuta la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele avantaje pe care un asemenea procedeu le poate aduce pacientului.

  Ce este aparatul dentar Spark?

  In termeni generali, aparatele Spark au fost concepute pentru a trata o gama variata de probleme dentare, aici fiind vorba de indreptari ale dintilor, spatieri sau overbite. Ele sunt proiectate pentru fiecare pacient in parte, utilizandu-se tehnologia de ultima generatie TruGEN. Prin urmare, materialul va fi unul puternic, dar confortabil in acelasi timp, rezistent la posibilitatea de aparitie a petelor, cu o claritate si transparenta extrem de ridicata. 

  Pacientul va primi mai multe seturi de gutiere, acestea urmand sa fie schimbate o data la doua saptamani. Se recomanda purtarea acestora pe o perioada de minim 20 de ore pe zi, aici fiind inclus si timpul somnului. Aparatul se indeparteaza pe timpul meselor, in aceasta perioada el urmand sa fie igienizat. 

  Avantajele aparatului dentar Spark

  Dupa cum era de asteptat, acest tip de aparat vine la pachet cu o serie extrem de bogata de beneficii, printre cele mai clare avantaje obtinute ajungand sa se numere urmatoarele aspecte:

  • obiceiurile alimentare nu se schimba;
  • sunt detasabile;
  • se igienizeaza foarte usor, ele fiind facile pentru toate tipurile de persoane;
  • sunt transparente, deci nu vor influenta aproape deloc aspectul estetic al zambetului;
  • sunt confortabile si bine adaptate pentru suprafata dintilor;
  • pot fi utilizate la orice varsta;
  • pacientul va putea vizualiza de la inceput cum va arata zambetul sau.

  In concluzie, aceste tipuri de aparate se pot dovedi cat se poate de avantajoase.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare