Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r104846info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Avantajele pe care un camion MAN TGA folosit le are | Infopinia
More

  Avantajele pe care un camion MAN TGA folosit le are

  Prețul unui camion MAN TGA second comparativ cu un camion MAN TGA nou-nouț va varia în funcție de mai mulți factori, precum ar fi anul fabricației, kilometrajul, starea generală și dotările suplimentare. 

  De ce merită să cumperi un camion MAN TGA second hand?

  În general, un camion MAN TGA folosit va costa mai puțin decât unul nou, deoarece valoarea sa de revânzare începe ca să scadă din momentul când a fost cumpărat.

  Un camion MAN TGA folosit poate fi achiziționat cu o reducere de preț de până la 50-60% comparativ cu unul nou, așa încât merită ca să te gândești și la varianta asta. Evident, acest preț poate varia în funcție de mai mulți factori, precum ar fi vechimea, starea tehnică și dotările suplimentare.

  Este recomandat să cumperi un camion MAN TGA folosit cu o vechime de maximum 10 ani, astfel vei beneficia de o fiabilitate mai bună și o durată de viață a vehiculului profesional mai mare. Un camion foarte vechi poate avea probleme mai mari de întreținere și poate fi mai puțin fiabil în timp. În plus, un camion ceva mai nou va avea mai multe dotări moderne și tehnologii, precum ar fi sisteme de asistență la condus sau sisteme de informare și divertisment, deci merită să iei în calcul o astfel de opțiune, cu specificația că și prețul va fi ceva mai mare.

  Prin ce se caracterizează față de alte camioane modelul MAN TGA? 

  • Motor puternic: Modelul MAN TGA este echipat cu un motor diesel de înaltă performanță, care oferă o putere de până la 440 CP.
  • Design aerodinamic: Camionul are un design aerodinamic care ajută la reducerea rezistenței la înaintare și la creșterea eficienței combustibilului.
  • Suspensie spate pneumatică: TGA este echipat cu o suspensie spate pneumatică care oferă o mai bună stabilitate și o mai bună manevrabilitate pe drumurile neasfaltate.
  • Sistem de frânare avansat: Camionul este echipat cu un sistem de frânare avansat care oferă o frânare puternică și un control precis.
  • Sistem de transmisie automată: TGA este disponibil cu o transmisie automată, care oferă o schimbare suplă și fără probleme a treptelor de viteză.
  • Confort și siguranță: cabina este proiectată pentru a oferi un nivel ridicat de confort pentru șofer și include caracteristici de siguranță, precum ar fi airbag-uri și sisteme de control al stabilității.
  • Sistem de navigație: TGA este echipat cu un sistem de navigație avansat, care oferă informații importante, precum rute optime și informații despre trafic.
  • Utilitate maritimă: TGA este disponibil și într-o variantă maritimă cu un sistem de ventilație special și sisteme de protecție pentru a se adapta condițiilor specifice.
  • Sistem de încărcare automată: TGA este echipat cu un sistem de încărcare automată, care poate încărca automat remorca sau semiremorca.
  • Capacitate de încărcare ridicată: TGA poate transporta încărcături grele, cu o capacitate de încărcare de până la 25 tone.

  Utilitate maritimă: camion MAN TGA explicație

  Utilitatea maritimă a camionului MAN TGA se referă la caracteristicile și sistemele special proiectate pentru a se adapta condițiilor de utilizare în medii maritime. Acestea pot include, dar nu se limitează la:

  Probabil te întrebi la ce se referă caracteristica de utilitate maritimă a unui camion MAN TGA.

  • Sistem de ventilație special: acest sistem asigură o ventilație adecvată în cabina șoferului pentru a preveni umiditatea și mucegaiul.
  • Protecție împotriva coroziunii: camionul este echipat cu materiale și tratamente speciale pentru a preveni coroziunea datorată umidității mari și a sarei din aer.
  • Sistem de iluminat special: sistemul de iluminat este proiectat pentru a funcționa în condiții de lumină scăzută și pentru a asigura vizibilitate în condiții de ploaie sau ceață.
  • Anvelope speciale: anvelopele sunt proiectate pentru a oferi o aderență bună pe drumurile ude sau alunecoase.
  • Sisteme de prindere: sistemele de prindere sunt proiectate pentru a permite transportul de bunuri pe bordul unui vas sau în porturi.

  Aceste caracteristici și sisteme speciale fac din TGA un vehicul potrivit pentru transportul de bunuri în zonele maritime și pentru utilizarea în porturi sau pe platforme maritime.

  Având în vedere cele de mai sus, cu siguranță un camion MAN TGA nou sau chiar second hand chiar este o achiziție pe care merită ca să o faci pentru firma ta de transport. 

  Alege unul sau mai multe astfel de vehicule profesionale de pe Autoline.ro!

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare