More

  Ce ceasuri nu ar trebui sa lipseasca din posesia unui colectionar? 

  Pasiunile pe care le au oamenii pot fi foarte diferite, acestia ajungand astfel sa colectioneze obiecte dintre cele mai diverse. De la timbre si carti, la ceasuri si bijuterii, orice obiect poate face parte dintr-o colectie, unele fiind mai costisitoare decat altele. 

  Cand vine vorba despre ceasuri, modelele si brandurile de colectie au, in general, preturi ridicate, numai ca un ceas de colectie nu se caracterizeaza numai prin valoarea sa financiara, cat mai ales prin valoarea pe care o aduce in domeniul sau. Tocmai de aceea, cei care sunt colectionari de ceasuri trebuie sa detina si ceasuri Casio, deoarece acest producator a fost un inovator in domeniu. 

  Care este istoria ceasurilor Casio? 

  In primul rand, trebuie mentionat ca ceasurile Casio se caracterizeaza prin modul de functionare, care est diferit de cel al altor ceasuri de colectie, deoarece nu sunt mecanice, ci electronice. Astfel ca in momentul aparitiei pe piata, acestea au reprezentat un moment important, de cotitura, pentru intregul domeniu. 

  In plus, tehnologia folosita pentru realizarea si functionarea ceasurilor de origine japoneza au impresionat chiar si pe cei care sunt sustinatorii infocati ai bine cunoscutelor ceasuri elvetiene. Acest lucru se datoreaza adaptarii tehnologiilor folosite pentru productie echipamentelor electronice si electrocasnice astfel incat sa se potriveasca si pentru un dispozitiv care nu numai ca indica ora, dar este dotat si cu alte functii utile pentru cei care il folosesc. 

  Astfel ca ceasurile create si lansate de Casio in anul 1974 reprezentau o adevarata inovatie atat pentru sectorul accesoriilor care indica ora, cat si pentru echipamentele electronice produse la momentul respectiv. 

  Producatorul japonez nu s-a oprit la a avea cel mai performant ceas de la momentul respectiv, ci a investit si dezvoltat continuu tehnologiile folosite, astfel incat sa se mentina in topul celor mai bune ceasuri. 

  Drept urmare, pe piata a aparut gama de ceasuri Casio G-Shok, care au reprezentat precursorul smartwatch-ului din prezent. Cu toate acestea, in gama de ceasuri de la Casio pot fi gasite atat modele clasice, care au consacrat brandul, cat si modele noi, actuale, de smartwatch. 

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare