More

  Ce este revolut

  Introducere

  Revolut este o aplicatie de transfer bancar cu sediul in UK. Aceasta ofera conturi bancare, carduri de debit si credite pentru persoane fizice. Aplicatia a fost lansata in 2015 si a intrat pe piata financiara din Europa. Revolut promite sa faca transferuri rapide, securizate si fara costuri. De asemenea, ofera si alte servicii, cum ar fi schimbul valutar si facturarea.

  Serviciile Revolut

  Serviciile Revolut sunt destinate persoanelor fizice. Conturile oferite sunt conturi bancare europene. Acestea pot fi utilizate pentru a trimite bani prin transferuri securizate si fara costuri. De asemenea, se ofera carduri de debit si credite persoanelor care au conturi. Acestea pot fi folosite pentru a efectua tranzactii financiare in magazine si pe internet.

  Facilitatile oferite

  Revolut ofera unele facilitati speciale. Utilizatorii pot trimite bani prin transferuri rapide in orice cont din UE. De asemenea, se ofera schimb valutar si optiuni de platire facturi. Utilizatorii pot alege sa plateasca facturi prin aplicatie sau sa faca plati directe din cont. Exista, de asemenea, posibilitatea de a gestiona mai multe conturi si carduri.

  Functii securizate

  Revolut ofera protectie avansata prin criptare si dobanda. Aceasta ofera protectie impotriva fraudelor si inselatoriilor prin criptarea codurilor de card si tranzactiilor. Utilizatorii pot seta limite pentru tranzactii, in asa fel incat sa nu poata efectua tranzactii mai mari decat limitele stabilite. De asemenea, se ofera protectie impotriva inselatoriilor prin verificarea identitatii utilizatorilor.

  Tipuri de carduri

  Exista mai multe tipuri de carduri. Utilizatorii pot alege dintre cardurile Revolut Standard, Revolut Plus si Revolut Premium. Fiecare card are anumite beneficii si functii speciale, cum ar fi schimb valutar, retrageri gratuite si rate zero la comercianti selectati. De asemenea, exista si un card Revolut Metal pentru persoanele care doresc sa obtina beneficii suplimentare.

  Concluzie

  Revolut este o aplicatie de transfer bancar cu sediul in UK. Ofera conturi bancare, carduri de debit si optiuni de creditare. Utilizatorii pot efectua tranzactii rapide si securizate si sa-si gestioneze mai multe conturi si carduri. Exista mai multe tipuri de carduri, cu beneficii aditionale, cum ar fi schimbul valutar, retrageri gratuite si rate zero la comercianti selectati. Utilizatorii sunt protejati impotriva inselatoriilor prin criptare si verificarea identitatii.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare