Politică Prima pagina

Orban analizează declarațiile lui Bădulescu privind protestul din 10 august: „PSD are ceva de ascuns. Ce poate să aibă altceva de ascuns decât implicarea în reprimarea brutală a manifestanților pașnici din 10 august?”

Publicat de Grigore Bogdan
Ludovic Orban a analizat afirmațiile lui Aurelian Bădulescu privind protestul din 10 august si considera că daca a mințit în fața procurorilor, inseamna ca PSD are ceva de ascuns. Concluzia, in opinia președintelui PNL, este că Jandarmeria a acționat la protestul din 10 august la ordinul politic dat direct de liderul PSD, Liviu Dragnea.

”PSD are ceva de ascuns. Dacă PSD a determinat un membru al PSD cu o răspundere atât de importantă cum e răspunderea să mintă referitor la evenimentele din 10 august în fața procurorilor, înseamnă că PSD are ceva de ascuns. Ce poate să aibă altceva de ascuns decât implicarea în reprimarea brutală a manifestanților pașnici din 10 august? Am încredere că cei care cercetează cele peste 800 de plângeri depuse de cetățenii agresați fără motiv, care au suferit răni și vătămări corporale, de cetățenii care au fost supuși unui tratament agresiv din partea forțelor de ordine, am convinegerea că acestea vor fi cercetate și că vom afla adevărul. Iar acest adevăr este pentru mine foarte clar: Jandarmeria nu a intervenit de capul ei, Jandarmeria a excecutat un ordin politic, care a fost dat direct de Dragnea”, a declarat Ludovic Orban.

Lasa un comentariu