More

  Apple arcade ce este

  Ce este Apple Arcade?

  Apple Arcade este un serviciu de abonament care oferă acces la mai mult de 100 jocuri de tip arcade inovatoare și creative. Acesta oferă o gamă largă de jocuri care pot fi jucate pe iPhone, iPad, Apple TV și Mac. Aceste jocuri oferă o gamă vastă de experiențe, de la jocuri casual și puzzle la jocuri RPG și de aventură. Toate jocurile sunt construite special pentru Apple și nu pot fi găsite în altă parte. Apple Arcade se dorește a fi un mod distractiv și captivant de a juca jocuri, fără a fi nevoie să cumperi jocuri. De asemenea, nu există reclame sau abonamente în plus, oferind o experiență completă de jocuri fără întreruperi.

  Cum funcționează Apple Arcade?

  Apple Arcade funcționează simplu și ușor. După abonare, vei avea acces la toate jocurile disponibile pe Apple Arcade. Aceste jocuri pot fi descărcate și jucate pe iPhone, iPad, Apple TV și Mac. Jocurile sunt grupate în mai multe categorii, cum ar fi Puzzle, Aventură, Sport și Multi-Jucători. Acest lucru face mai ușoară descoperirea și explorarea jocurilor. De asemenea, vei găsi și recomandări personalizate, în funcție de preferințele tale.

  Ce avantaje oferă Apple Arcade?

  Apple Arcade oferă un număr de avantaje, inclusiv acces la peste 100 de jocuri și posibilitatea de a juca pe mai multe dispozitive. De asemenea, există și jocuri offline, astfel încât să poți juca oricând, chiar și în lipsa unei conexiuni la internet. De asemenea, toate jocurile sunt construite special pentru Apple și nu au reclame sau abonamente în plus. Acest lucru face Apple Arcade un mod distractiv și captivant de a juca jocuri, fără a fi nevoie să cumperi jocuri.

  Ce costă Apple Arcade?

  Apple Arcade costă 4,99 dolari pe lună, ceea ce este un preț foarte bun pentru accesul la 100+ jocuri. Acesta costă și mai puțin dacă optezi să plătești un an în avans. De asemenea, există opțiunea de a oferi abonamentul ca un cadou, astfel încât să poți să oferi jocuri prietenilor și familiei tale.

  Când a fost lansat Apple Arcade?

  Apple Arcade a fost lansat în septembrie 2019. De atunci, a adăugat numeroase jocuri noi, astfel încât să poată oferi o gamă variată de jocuri. Cu toate acestea, Apple Arcade a fost lanțat în mai multe țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și altele.

  Concluzie

  Apple Arcade este un serviciu de abonament care oferă acces la mai mult de 100 de jocuri de tip arcade inovatoare și creative. Acesta oferă o gamă largă de jocuri care pot fi jucate pe iPhone, iPad, Apple TV și Mac, fără reclame sau abonamente suplimentare. Acesta costă 4,99 dolari pe lună sau mai puțin dacă alegi să plătești un an în avans. Cu toate acestea, Apple Arcade a fost lansat în septembrie 2019 și a adăugat numeroase jocuri noi de atunci. Apple Arcade oferă o gamă variată de jocuri în modul cel mai ușor și distractiv posibil.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare