More

  Microfoane spion: informatii utile ce merita luate la cunostinta

  Majoritatea oamenilor au vazut cel putin o data la viata lor filme cu spionaj in care detectivul astepta in masina cu orele langa casa tintei pentru a-i face cateva fotografii. Daca in trecut era necesara angajarea unui detectiv pentru a putea obtine anumite informatii, in prezent acest aspect nu mai este deloc necesar, pe piata facandu-si aparitia numeroase instrumente de spionaj care mai de care mai moderne. 

  Printre cele mai intalnite astfel de produse se numara cunoscutele microfoane spion, modele de acest tip putand fi camuflate in fel si fel de obiecte la care nimeni nu s-ar astepta, precum prelungitorul de priza, scrumiera sau mouse. Asadar, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele date ce trebuie luate la cunostinta pentru ca un om sa stie tot ce este necesar cu privire la microfoanele de tip spion.

  Microfoanele spion, printre cele mai revolutionare dispozitive aparute pe piata

  Dupa cum a fost specificat anterior, majoritatea produselor de acest tip pot fi plasate in mai toate locurile la care nu s-ar gandi nimeni. Prin urmare, ele sunt cat se poate de ideale pentru urmarirea anumitor persoane, in situatiile in care se estimeaza ca acestea ascund informatii vitale. De asemenea, produsele respective pot fi prevazute cu sisteme inteligente de spionare cum ar fi intelligent recording. Asta inseamna ca inregistrarea se va porni doar atunci cand este activata vocal, acest aspect fiind extrem de benefic pentru situatiile in care nu se vorbeste pentru perioade lungi de timp. 

  Dupa ce au fost amplasate, posesorul va putea sa introduca o cartela prin intermediul careia el va apela pentru a asculta ceea ce se vorbeste in proximitatea microfonului. Exista situatii in care chiar microfoanele spion pot sa apeleze singure atunci cand detecteaza vocea, ele fiind incorporate cu un senzor sensibil.

  Caracteristicile fiecaruia variaza in functie de gradul de performanta aferent, unele avand posibilitatea sa detecteze doar pe distante de 10 metri, pe cand altele putand sa capteze vocile de pana la 100 de metri.

  In concluzie, acestea sunt principalele informatii cu privire la microfoanele de tip spion. 

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare