More

  Unde te poti caza daca mergi in excursie la Disneyland?

  Povestile si desenele Disney au contribuit la magia copilariei pentru foarte multi oameni, care acum sunt adulti, dar continua sa o faca in continuare si pentru copiii acestora. Astfel ca o vacanta la Disneyland Paris este un vis la care multi copii, mai mici si mai mari, tanjesc. 

  Din fericire, libertatea de care se bucura romanii dupa aderarea la UE, dezvoltarea serviciilor si chiar cresterea nivelului de trai fata de inceputul anilor 2000, au facut ca o astfel de vacanta sa nu mai reprezinte un obiectiv aproape imposibil de atins, mai ales pentru oamenii obisnuiti. Drept urmare, exista numeroase solicitari pentru organizarea unor astfel de vacante primite de agentiile de turism din partea celor care doresc sa faca o surpriza placuta copiilor. 

  Cum se planifica o vacanta la Disneyland? 

  Indiferent care ar fi destinatia de vacanta, o planificare initiala este necesara pentru a avea garantia ca nu vor exista surprize neplacute. Astfel ca dupa luarea deciziei de a pleca intr-o astfel de aventura magica, trebuie sa se stabileasca perioada in care aceasta sa aiba loc. 

  Parcurile Disneyland sunt deschise pe tot parcursul anului, astfel ca fiecare isi poate alege perioada in functie de momentul in care este programat concediul sau de perioada preferata din an. Cu toate acestea, trebuie sa se tina cont ca perioada mai – septembrie este una dintre cele mai aglomerate, in care cozile la atractiile principale pot dura si 2 ore. 

  Ulterior trebuie aleasa unitatea de cazare, dar cum exista mai multe variante, recomandat este sa se apeleze la ajutorul unei agentii de turism, care va putea oferi unele dintre cele mai bune oferte, care sa includa si biletele de acces in parcuri. 

  Ce solutii de cazare exista la Disneyland? 

  Parcul Disneyland se afla in afara Parisului, la aproximativ 30 km de acesta. Chiar si asa, cei care isi doresc, pot gasi cazare in capitala Frantei, deoarece exista trenuri care merg pana la renumitul parc de distractii. 

  In schimb, cei care isi doresc sa traiasca experienta completa Disney, pot alege unul dintre 5 hoteluri aflate in incinta parcului, care au diferite tematici Disney si de la care se poate merge si pe jos pana la parc.  

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare